3. konferenca ženske podjetnosti: Po stopnicah do uspeha


Štajerska gospodarska zbornica in članice regijskega sveta Poslovnih žensk so v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT organizirale 3. Konferenco ženske podjetnosti z naslovom Po stopnicah uspeha.

Osrednja tema konference je bila karierna pot.

Uvodna govornica je bila Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza, ki je z energijo in dobro voljo postavila celotno dvorano na noge. Poudarila je, da je za pot do uspeha potrebna jasna vizija, dobra ekipa, angažirani pravi kader, odlična zgodba, lastna blagovna znamka in imeti rad svoje delo!

Predstavila se je tudi Nada Krajnc, članica uprave Perutnine Ptuj d.d., je predstavila svojo pot po stopnicah do uspeha, ki jo gradi v tem velikem Ptujskem podjetju.

Veliko mero energije in pozitivne naravnanosti je pokazala tudi Maja Buconjić Barišić, direktorica hrvaškega podjetja Detmers kontejner d.o.o.

Nuša Pavlinjek Slavinec, direktorica podjetja Roto Slovenija d.o.o., je pokazala, da ženske ne samo znamo stopati po stopnicah do uspeha, ampak dajemo takšne priložnosti tudi zaposlenim. Podjetje, ki ga vodi, zaposluje 333 sodelavk in sodelavcev in deluje na trgih 4 držav, daje možnost za uspeh mnogim mladim, ki začenjajo svojo poslovno pot:

Da podjetnost in ambicioznost ni lastnost le v privatnem podjetju, ampak se lahko kaže tudi pri vodenju občine, je dokazala županja občine Ljutomer Olga Korba.

Svojo poklicno zgodbo je predstavila tudi Olga Belec, direktorica in solastnica Hotela Diana d.o.o. iz Murske Sobote, ki jo je začela s prelomno odločitvijo.

Odlične sogovornice, odlična organizacija.
Vir: ŠGZ